+4542679011 bryllupslog@gmail.com

Hvilket fotoudstyr bruger en bryllupsfotograf? En af grundene til, at det giver mening at hyre en professionel fotograf til at tage jeres bryllupsbilleder er, at han eller hun har det professionelle udstyr, der gør billederne knivskarpe og uforlignelige. Desuden så har vedkommende fuldstændig styr på, hvordan sådan nogle helt perfekte billeder skal skydes.

Alt i alt giver det de bedste forudsætninger for at få taget de bryllupsbilleder, der skal danne baggrund for de dejligste minder om den dejligste dag.

bride only

Hvilket udstyr skal bruges til bryllupsbilleder?

Der er det særlige ved bryllupsbilleder, at det kan foregå på flere forskellige lokationer. Derfor er det smart, hvis udstyret ikke er alt for tungt at flytte rundt på. Omvendt skal det jo også være af den bedste kvalitet, så her gælder det om at finde det gode udstyr, som ikke vejer for meget. 

Desuden bør fotografen altid have to kameraer med og også to af hvert andet udstyr. I tilfælde af, at der er noget, der sætter ud, så er det en katastrofe. Derfor må fotografen have noget back up udstyr med, som er lige så godt som det oprindelige.

Derudover skal fotografen også tænke på lyden. Kameraet skal gerne arbejde så lydløst som muligt for ikke at forstyrre selskabet og stemningen med de utallige knips. (bryllup)

Hvilket fotoudstyr bruger en bryllupsfotograf?

Hvilket kamera egner sig bedst til bryllupsfotografering?

Da der er disse helt særlige forhold at tage hensyn til, så vil fotografen med fordel kunne medbringe følgende:

  • Gode kameraer uden spejle (de vejer mindre, og de kan være helt lydløse)
  • Hurtige objektiver (4-5 forskellige)
  • Tele 
  • Remme
  • Mellemringe
  • Filtre
  • Forskellige SD-kort eller CF kort
  • Håndholdte flash-enheder
  • Stativer
  • Ekstra batterier
Hvilket fotoudstyr bruger en bryllupsfotograf?

Det gælder i det hele taget om at have det rigtige med, ikke at have for meget med og at være forberedt på, at der i løbet af dagen skal tages billeder på forskellige lokationer, i forskellige belysninger og så videre. Med denne liste vil fotografen ære godt dækket ind til dagens fotografiske udfordringer.

Med en stigende erfaring vil den enkelte fotograf efterhånden finde sit eget unikke bryllupsudstyr, som er nemt at pakke og nemt at arbejde med i situationen. Det kræver meget af en fotograf konstant at være klar til at tage perfekte billeder i ethvert set-up.

Der skal somme tider ageres hurtigt, og somme tider er det en tålmodighedskunst at få lavet det helt rigtige billede. Det er netop derfor, det er så god en idé at hyre en professionel fotograf til at tage de vigtige billeder.