+4542679011 bryllupslog@gmail.com

Om fotograferne

Da vi startede ud med at fotografere for små 8 år siden. Der var billeder blot en hobby og noget vi lavede for sjov. Det blev langsomt til en passion og trangen til at lave det oftere og oftere blev større og større. Efter noget tid med forskellige typer fotografi, fandt vi ud af at bryllupsfotografiet var stedet hvor hjertet ligger. Og vi har siden det valg fotograferet mere end 300 bryllupper over hele Danmark. Og vi vil også meget gerne fotografere jeres store dag.

Passion bliver til levevej.

Når i skal vælge jeres bryllupsfotograf, så skal i vælge jeres fotograf med hjertet. Vi vil ikke overtale nogen til at vælge os. Vi kan blot sige at vi er i denne branche fordi vi elsker bryllupper og stemningen ved et bryllup. Det får altid den mest kreative side frem i os og vi kan derfor levere nogle spændende bryllupsfoto.

Men hvem er vi så?

Vi hedder Lone og René. Vi er uddannede fotografer indenfor fotojournalismen og reklamefotografiet. Vi har masser erfaring fra både store som små bryllupper i det meste af Danmark. Et bryllup handler om følelser og det handler om brudeparret. Det er jeres dag og derfor skal billederne udstråle de mange skønne øjeblikke, der opstår omkring jeres bryllup. Det er vores fornemste opgave at fange alle disse øjeblikke så de forbliver et skønt minde for jer igennem resten af livet. Vi mener i skal vælge os, hvis i vil have nogle stilrene og kreative bryllupsbilleder i høj kvalitet. Resten er op til jer. 

Lone - fotograf

René - fotograf

Kontakt

Skriv til os her

Kontakt

Fotografen

5000 Odense

Tlf: +45 42679011