+4542679011 bryllupslog@gmail.com

De unikke bryllupsbilleder opstår ..

Oftest i et samspil mellem fotografen og brudeparret. Skal i sikre jer flotte bryllupsbilleder, handler det om fotografens evne til at fange de øjeblikke hvor i føler jer bedst hjemme foran kameraet og der hvor i slapper af og hygger jer. Denne “ro”, er det faktisk ikke mange fotografer i Danmark der mestre at skabe, da man ofte ved et bryllup, som fotograf er under et heftigt tidspres, og der skal bare leveres billeder på kort tid.

Når i leder efter jeres bryllupsfotograf på Fyn eller i Odense, så er det væsentlige at fotografen har styr på sin teknik, har flere års erfaring og er vant til at blive udsat for det pres der oftes ligger på en bryllupsfotograf.

bryllup-billede

Vi ved hvad der skal til …

Med stor rutine fra den daglige gang på landets store aviser, ved vi som fotojournalister og uddannede fotografer, hvilket pres og hvilken tids horisont man ofte har til rådighed, og her er der ikke råd til fejltagelser. Det samme mener vi heller ikke der er ved bryllupsfotografering.

Vi mener at man, som bryllupsfotograf har et enormt ansvar, da billederne og dagen aldrig kan gøres om. Det må derfor for alle brudepar der søger en fotograf, være essentielt de finder en erfaren og dygtig fotograf, så billederne bliver både kreative, flotte og frem for alt : foreviget.

bryllupsbilleder